اطلاعیه امور خوابگاه ها

۱-  اطلاعیه امور خوابگاه ها   (۹۵/۱۰/۱۲ )

به اطلاع دانشجویان متقاضی خوابگاهها ی خودگردان غیر دولتی فاطمی (دختران) وفردوسی (پسران) در نیمسال دوم ۹۶-۹۵ می رساند:

بمنظور بهره مندی از خوابگاههای مذکور در نیمسال مذکور از مورخ ۹۵/۱۱/۱۸  تا ۹۵/۱۱/۳۰ در ساعات اداری جهت تکمیل درخواست به امور خوابگاه ها ( جناب آقای ایران نژاد ) مراجعه و اقدام لازم را معمول نمایند.

شرایط:
۱– دانشجویان مقطع کارشناسی ترم ۹ (روزانه و نوبت دوم) که انتخاب واحد در نیمسال دوم نمایند.
۲ – دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ترم ۵ (روزانه و نوبت دوم) که انتخاب واحد در نیمسال دوم نمایند
۳– دانشجویان مقطع دکترا ترم ۹ (روزانه و نوبت دوم) که انتخاب واحد در نیمسال دوم نمایند.
۴ – سنوات مجاز در مقاطع فوق (نوبت دوم)

تبصره ۱:محل سکونت در استان تهران و البرز شامل شرایط و اولویت اسکان نمی باشند.

تبصره ۲: دانشجویان ساکن خوابگاه فاطمی (دختران) و پسران (فردوسی) به استثنای دانشجویان غیر ایرانی بمنظور بهره مندی مجدد می بایست سهم اجاره بهای خود را به خوابگاه مذکور پرداخت و نامه تسویه حساب دریافت و به آقای ایران نژاد ارائه نمایند.

امور خوابگاه ها ، معاونت دانشجویی

دوشنبه 13 دى 1395  13:8

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 1 بهمن 1395  9:19:42
کدخبر : 859
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .