استادان بازنشسته دانشکده هنرهای تجسمی تقدیر شدند

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۹ کد خبر : ۱۳۰۳ اخبار

مراسم تقدیر از استادان بازنشسته دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر، ظهر یکشنبه 21 آبان جاری با حضور جمعی از مسئولان، کارکنان و دانشجویان دانشکده در سالن شهید جانبزرگی دانشگاه هنر برگزار شد.

دکتر سیدحسن سلطانی رئیس دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر در این مراسم ضمن خوشامدگویی به حاضران، گفت: این مراسم برای تجلیل از استاد افشار مهاجر رئیس سابق دانشکده و همچنین استادانی که در این سالها به افتخار بازنشستگی نائل شده اند برگزار شده است. استادانی که در طول سالها، خدمات زیادی برای دانشگاه و دانشجویان داشته اند و امیدوارم در آینده نیز از خدمات آموزشی و پژوهشی این بزرگواران برای دانشکده و دانشجویان بهره مند باشیم. ایشان همچنین افزود: انشالله در ادامه این مسیر با برگزاری جلسات دیگر بتوانیم در خصوص شناسایی مشکلات و دستیابی به راهکارهایی برای رفع آن گام های بیشتری برداریم.

دکتر افشار مهاجر رئیس سابق دانشکده نیز به روی صحنه دعوت شد و لوح تقدیر به همراه هدایایی به ایشان اهدا شد.

در ادامه استادان بازنشسته دانشکده هنرهای تجسمی، استاد فهیمه پهلوان، استاد محمدرضا دادگر، استاد پروین طاعی، استاد دکتر سیدجواد سلیمی و استاد دکتر همایون سلیمی با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شدند.