فراخوان داوطلب دومین دوره ی تدکس دانشگاه هنر

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم داوطلبین به وبسایت رویداد مراجعه نمایید: tedxtua.com

دسترسی مستقیم به فرم:  bit.ly/TEDxTUAvlntr
  @tedxtua

فراخوان نیروی دومین دوره تدکس دانشگاه هنر منتشر شد.
تدکس دانشگاه هنر در دومین سال فعالیت خود از نیروهای علاقه‌مند و خلاق جهت همکاری در برگزاری این رویداد دعوت به عمل می‌آورد.

TED چیست؟
ذهن‌های خلاق در سراسر جهان، گهگاه به ایده‌هایی نوآورانه و تحول‌گرایانه می‌رسند که اگر آنها را در بستری مناسب برای بقیه مردم ارائه کنند، می‌توانند دنیا را تغییر دهند. بنای محیطی مناسب برای عرضه ایده‌های گوناگون، هدف اصلی بنیاد غیرانتفاعی TED است که حدود سی سال پیش با یک کنفرانس چهار روزه در کالیفرنیا آغاز شد و امروزه به خاستگاهی برای ارائه ایده هایی که با ترویج شان می‌ توان دنیا را متحول کرد تبدیل شده است. در سال‌های اخیر TED آن‌قدر مورد توجه مردم جهان قرار گرفته که سخنرانی های آن به ١٠٤ زبان ترجمه می‌شود و بیش از ٢میلیارد بازدید اینترنتی داشته‌است. علی رغم ماهیت کاملا متفاوت TED با برندهای بزرگ دنیا،‌ میزان وفاداری مشتریان این برند با نام‌های معتبری همچون APPLE برابری می‌نماید.
علاقه به حضور در کنفرانس TED تنها مختص شرکت‌کنندگان آن نیست. حضور چهره‌های شاخص و برجسته‌ای همچون بیل گیتس، جین گودال، تیم برنرز-لی، ال گور، ادوارد اسنودن، ایزابل آلنده، گوردون براون و بسیاری از مشاهیر دیگر به عنوان سخنران، نشانی از این اشتیاق است.

TEDx چیست؟

کنفرانس‌های سالیانه TED بسیار جذاب و پرمخاطب شده‌است. اما برای اینکه این نگرش، تاثیر بیشتری در همه جای دنیا داشته ‌باشد و فرصت‌های بیشتری برای علاقه‌مندان ایجاد شود تا در جریان ایده‌های جدید و تحول‌گرایانه قرار گیرند، TEDx ایجاد شده تا افراد در نقاط مختلف دنیا بتوانند راحت‌تردر محیطی شبیه کنفرانس سالیانه TED حضور پیدا کنند.
TEDxها رویدادهایی هستند که کاملا مستقل از TED و با هدف ایجاد فضایی مشابه با کنفرانس اصلی در سراسر دنیا برگزار می‌شوند تا ایده‌های بیشتری، فرصت انتشار داشته‌باشند. جذابیت و استقبال از آن طوری بوده که بیشتر از ١٠هزار رویداد TEDx ثبت‌شده در جهان فعالیت می‌کنند.
تدکس دانشگاه هنر سال گذشته به دبیری شاهین جوادی نژاد برگزار گردید و افرادی همچون آیدین آغداشلو، بزرگمهر حسین پور و دکتر فرهاد اردلان حول محور «فرای روزمرگی» به سخنرانی پرداختند.
بر همین اساس، دومین رویداد (TEDxTUA (Tehran University of Arts که توسط دانشگاه هنر و به دبیری خشایار رحیمی برگزار می گردد، فراخوان عضویت نیروی تدکس خود را برروی پایگاه TEDxTUA.com منتشر کرده است. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند برای پر کردن فرم همکاری به وبسایت رویداد مراجعه کرده و فرم بخش داوطلبین را پر کنند.

/Files/1/News/Sequence_01_5.gif.mp4

چهارشنبه 22 شهريور 1396  16:29

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 شهريور 1396  20:55:1
کدخبر : 1262
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .