میراث فرهنگی و هنری سرمایه ملی

مجموعه تاریخی باغ ملی و عمارت قزاقخانه که امروز دانشگاه هنر در آن واقع شده یکی از آثار ثبت شده میراث فرهنگی کشور است که برای بهینه سازی نیاز به مرمت و حفاظت علمی دارد. در نشستی با حضور دکتر اکرمی رییس دانشگاه هنر، دکتر معصومی راد رییس امور فرهنگ، گردشگری و ورزش، دکتر گرایی نژاد رییس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور، جعفرسالمی مشاور رییس و سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه هنر و علی اکبر جعفری خواه مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر در دفتر دکتر معصومی راد راهکارهای قانونی برای حفاظت و مرمت از این مجموعه ارزشمند تاریخی مورد بررسی قرار گرفت. این موضوع نشانگر دغدغه های فرهنگی مدیران ارشد سازمان برنامه و بودجه کشور و توجه خاص ایشان به امر گردشگری است.

در این نشست دکتر معصومی راد بیان داشتند که هنر و فرهنگ می تواند بهترین سفیر و پیام رسان به گردشگران باشد و اگر گردشگران بیشتر و به طریق شایسته با دانشگاه هنر و توانمندی هایش آشنا شوند نگرش بهتری نسبت به کشور و نظام پیدا خواهند کرد.

دکتر اکرمی ضمن معرفی بیشتر دانشگاه هنر و فعالیتهای هنری و علمی آن بیان داشتند که اگر دانشگاه متمرکز گردد و بتواند ساختمان هایی در مجاور ساختمان های فعلی خریداری نماید می تواند تمامی دانشکده ها و دانشجویان را در یک محل گرد آورد که در دراز مدت راهی برای صرفه جویی در هزینه ها است. ایشان افزودند: طرحهایی به منظور مدیریت سبز و توجه به حفاظت محیط زیست در دانشگاه هنرمطالعه شده و از آن جمله می توان به تولید برق از انرژی خورشیدی اشاره کرد که در صورت تامین بودجه، اجرایی خواهد شد.

همچنین دکتر گرایی نژاد به ارائه راهکارهایی پرداختند که همواره ضمن رعایت قوانین و مقررات، حمایت از دانشگاه هنر نیز مورد نظر قرار گیرد.

در پایان نشست قرار شد که هیاتی به ریاست دکتر معصومی راد از دانشگاه هنر و فضای تاریخی بازدید به عمل بیاورند.

چهارشنبه 22 شهريور 1396  9:29

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 شهريور 1396  18:31:28
کدخبر : 1260
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .