برگزاری هفتمین دوسالانه ملی مجسمه‌سازی با حضور مجسمه سازان دانشگاه هنر

هفتمین دوسالانه ملی مجسمه‌سازی معاصر تهران به دبیری کورش گلناری از اعضای هیئت علمی دانشگاه هنر و با مشارکت چند تن از دانشجویان هنرهای تجسمی دانشگاه هنر از ۱۴ شهریورماه تا ۳۰ مهرماه ۱۳۹۶ در موزه هنرهای معاصر تهران برقرار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر برگزاری این دوسالانه به منظور ایجاد بستری مناسب برای معرفی سویه پیشرو و بالنده هنر مجسمه سازی معاصر ایران است که در شرایط متکثر و گونه‌گون مجسمه‌سازی امروز جهان با تلفیق راهبردهای هنری و اندیشگی، به خلق آثاری ویژه و متمایز بیانجامد تا بتواند شایستة تعامل هنرمندانه با دنیای هنر معاصر باشد. این دوسالانه بر آن است تا روند فکری در آفرینش و نیز خوانش آثار را تشویق کند که از یک سو معیاری مهم برای انتخاب و چینش آثار پیش می‌نهد، و از سوی دیگر افقی خاص برای فهم و خوانش آثار ترسیم خواهد کرد. دوسالانه هفتم آثاری را که شکل‌گیری آنها ماحصل روندی مستمر و هنرمندانه بوده و دارای اصالت ایده و ماهیتی پویا و خلاق باشند را ارزشمند می‌داند و می‌کوشد بهترین شرایط را برای نمایش و هم‌نشینی این آثار فراهم کند.

بنابراین گزارش ساعات بازدید از این دوسالانه یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 10 تا 19  و جمعه ها 15 تا 19 اعلام شده است.

همچنین بر اساس این گزارش درسگفتارهایی با حضور مسعود علیا از دیگر اعضای هیئت علمی دانشگاه هنر در خصوص تجربه زیبایی شناختی مجسمه در پرتو پدیدارشناسی در روزهای دوشنبه 20 شهریور و شنبه 25 شهریور از ساعت 10 تا12 و 14 تا 16 در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می شود.

چهارشنبه 22 شهريور 1396  8:22

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 شهريور 1396  17:51:31
کدخبر : 1259
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .