تمدید مهلت دریافت آثار دومین جشنواره ملی بانوی کرامت تا 20 مرداد 96

دومین جشنواره ملی" بانوی کرامت" به همت کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت دهه کرامت، به منظور معرفی شخصیت و سیره بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، به عنوان الگوی زن مسلمان و با میزبانی دانشگاه‌الزهرا سلام الله علیها امسال برگزار می گردد.

این جشنواره که آثار مخاطبان خویش را  در سه بخش علمی، ادبی و هنری دریافت می نماید، مهلت ارسال آثار را تا 20 مرداد 96 تمدید نموده است.

علاقمندان می توانند با مراجعه و ثبت نام در سایت جشنواره به آدرسhttp://banouyekeramat.alzahra.ac.ir آثارخود را حداکثر تا  پایان مدت تمدید شده ارسال نمایند.

بخش علمی:#تالیف کتاب-#نقد کتاب-#ارسال مقاله-#ترجمه کتاب

بخش ادبی:#شعر-#داستان-#قطعه ادبی-#نمایشنامه

بخش هنری:#حجم-#گرافیک-#نقاشی-#کتابت و نگارگری-#نقاشی خط-#صنایع دستی(معرق، منبت، قلم زنی و غیره)-#انیمیشن-#فیلم کوتاه-#عکس-#نماهنگ

شنبه 24 تير 1396  16:44

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 شهريور 1396  18:57:29
کدخبر : 1203
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .