نوع خبر
آغاز همکاری دانشکده ی سینما و تئاتر با دپارتمان فیلمبرداری مدرسه فیلم کنراد ولف برلین

روز چهارشنبه سیزده تیرماه، دانشکده ی سینما و تئاتر دانشگاه هنر میزبان پروفسور مایکل هومان رئیس دپارتمان فیلمبرداری دانشگاه کنراد ولف برلین بود.
در این جلسه که با حضور دکتر پویان آزاده مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه، مسعود سفلائی مدیر گروه سینما و نرگس یزدی مدیر امور بین الملل دانشکده ی سینما و تئاتر انجام شد، طرفین ضمن معرفی دانشکده ها و فعالیت های خود، به بررسی زمینه های همکاری مشترک بین دانشگاه ها به ویژه در خصوص تولید آثار مشترک دانشجویی پرداختند که با استقبال میهمان جلسه روبرو شد؛ در ادامه جلسه مقرر گردید با بررسی های آتی و برنامه ریزی از سوی دفتر روابط بین الملل دانشگاه و همچنین حوزه ریاست دانشکده ی سینما و تئاتر، زمینه های همکاری فراهم گردد.
در پایان جلسه، دکتر هومان با بازدید از استدیوها، پلاتوها و سالن نمایش دانشکده، از نزدیک با ساختار آموزشی و امکانات موجود آشنا شدند.

دوشنبه 19 تير 1396  17:37

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 شهريور 1396  14:48:6
کدخبر : 1199
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .