پیام تسلیت دکتر اکرمی،رییس دانشگاه هنر به مناسبت درگذشت پدر دکتر علیرضا مستغنی

ثبت است در جریده ی عالم دوام ما

جناب آقای دکتر علیرضا مستغنی عزیز،

رئیس محترم دانشکده معماری و شهرسازی؛

غم  از دست دادن پدر سخت تر از آن است که با تسلیت، تسکین یابد. اما مرگ مشیت الهی است و همه فانی هستیم، الا خدا که باقی است. آنچه از ما به یادگار خواهد ماند؛ فقط کردار و گفتار نیک است که پس از مرگ بر آن سخن می رانند و ما را قضاوت می کنند. شما به عنوان یک معلم و استاد در راه تعلیم و تربیت فرزندان ایران تلاش های فراوانی داشته و دارید که این نشان از تربیت خوب و آگاهانه پدر بزرگوارتان است. انشاالله سرمایه با ارزشی برای آن فقید تازه گذشته باشید و خداوند در روز قیامت برای ایشان به ثواب ثبت خواهد کرد و پاداش نیک خواهد داد. در شب شهادت مولای متقیان، امام و الگوی شیعیان جهان حضرت علی(ع) این ضایعه را خدمت آن خانواده محترم تسلیت عرض می نمایم. انشاالله روح بزرگ ایشان با آن امام همام قرین باشد و در این شبهای قدر برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

غلامرضا اکرمی
رییس دانشگاه هنر

پنجشنبه 25 خرداد 1396  17:16

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 26 مهر 1396  14:45:6
کدخبر : 1155
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .